2016-08-19 10:06:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Elemében érzi magát

Napi horoszkóp augusztus 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Egy új szerelem lehetősége bukkan fel az életében. Alaposan felboríthat mindent, ha teret ad a szenvedélynek… Gondolja át, készen áll-e a kapcsolatra! Ha ön egyedülálló, akkor persze semmi sem áll a boldogsága útjába, csak adjon egy esélyt neki.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Most sokkal többet kellene foglalkoznia önmagával, rendbe kellene tennie a gondolatait, és jobban kellene szerveznie az életét. A napirendjén is változtatnia kellene. Ne féljen egyedi megoldást keresni a problémáira!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Sok új benyomás érheti, ettől remek lesz a hangulata. Arra azért vigyázzon, hogy precízen végezze a munkáját, különben könnyen olyan hibát véthet, amit nehéz lesz kijavítani. Este kapcsolódjon ki egy kicsit a barátaival.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az élete most egy új kapcsolattal válhat gazdagabbá. Ön dönti el, hogy szerelem, vagy „csak” barátság lesz a dologból. Ne engedje, hogy bárki vagy bármi elbizonytalanítsa, ha hoz egy döntést, ahhoz tartsa magát. Este menjen szórakozni!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Itt az ideje, hogy jobban bízzon magában, és mindabban, amit célul tűzött ki magának. Minden tervet meg tud valósítani, és a környezete is lelkesedni fog az ötleteiért, terveiért. Ha el akar valamit érni a főnökénél, mára időzítse a megbeszélést, mert most sikerrel járhat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Gyorsan kell dolgoznia, ha mindent el akar végezni. Ez sikerülhet is, hiszen ön nagyon jól tud gazdálkodni az idejével és az energiájával. Este egy kicsit ki szeretne kapcsolódni, de sajnos valaki visszarántja a realitás talajára.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Anyagilag sikeres napja lesz, még akkor is, ha a nyereség nem annyira óriási. A kedvese is meglepi valamivel, igazán fog örülni a gesztusnak. Az este romantikus hangulatban telik, élvezze ki!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Elemében érzi magát, jó ötletei és meglátásai lehetnek. Ha fel szeretne hagyni a dohányzással, mára időzítse az életmódváltást, mert most lényegesen könnyebben megy majd a dolog! A feszültséget sporttal vezetheti le a leghatékonyabban.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Kedve támad kipróbálni valami új hobbit, tevékenységet. A sportolásban ma kifejezetten örömét lelheti. Este se maradjon otthon, menjen szórakozni. A baráti összejövetelek most különösen jól sikerülnek.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Nem úgy alakul a nap, ahogy várta, de attól még remekül érzi magát a bőrében. A humorérzékére azért szüksége lesz, hogy átvészelje a kényesebb helyzeteket. Este gondoskodjon az abszolút kényelemről.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kissé feszült lehet. Menjen sportolni, úszni, mozogni, ugyanis csak akkor fogja jól érezni magát, ha kellemesen elfárad. Hívja magával egy jó barátját!

Halak: II. 19. - III. 20.
Váratlan kiadásai lehetnek, nehezen találja a megoldást a pénzügyi problémákra. Kérjen a családtagjaitól segítséget! Egy távolabbi rokona tud önnek kölcsönadni. Jobb, ha nemet mond a meghívásokra, és inkább minél többet pihen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: